Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z RANNÝCH SPRÁV* PARAMAHAMSA NITHYANANDU v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV *s prekladom z angličtiny do slovenčiny na Ustream *!


*Kliknite na oranžové nápisy a otvoria sa vám v novom okne

Saturday, September 21, 2013

21. september 2013

Z rannej správy Paramahamsa Nithynanandu, 21. september 2013

Zodpovednosť z vás urobí hrdinu.

Keď necítite zodpovednosť za celok, je to vážne nesprávne. Vaše bytie by malo úplne zobrať zodpovednosť za všetko. Počúvajte! Keď budete mať zodpovednosť vo vašom bytí, toto samotné vás pozdvihne na úplne inú úroveň. Cítiť sa zodpovedným z vás urobí hrdinu. Necítiť sa zodpovedným z vás urobí komedianta. Je to pocit zodpovednosti, ktorý rozhoduje o tom, či budete vo svojom živote hrdinom alebo komediantom. Byť bez toho, aby ste boli zodpovední, to je zbytočné bytie. Cítiť zodpovednosť je tá najsilnejšia energia.

Rozhodnite sa vo vašom bytí, že od dnes sa budete cítiť zodpovední za celý svet. Nech si myslíte, že je svet akýkoľvek, či trpí chorobami, chudobou, mentálnymi ochoreniami, nedostatkom mieru, čokoľvek si myslíte o tom, aký svet je, rozhodnite sa vo vašom bytí, že budete mať za to zodpovednosť. Prvá vec, ktorá sa stane bude, že budete viac integrovaní a autentickí. Keď sa vaše bytie bude cítiť zodpovedné za svet, okamžite nastane autentickosť vo vašich činnostiach a integrita vo vašom myslení.

Keď sa zmení zodpovednosť vo vašom chápaní, vnímaní, zmenia sa vaše činnosti. Keď sa bude zodpovednosť rozpínať vo vašom chápaní, váš život sa stane viac autentický, vaše činnosti sa stanú viac autentické, vaše myslenie sa stane viac integrované.

No comments:

Post a Comment