Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z RANNÝCH SPRÁV* PARAMAHAMSA NITHYANANDU v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV *s prekladom z angličtiny do slovenčiny na Ustream *!


*Kliknite na oranžové nápisy a otvoria sa vám v novom okne

Monday, July 1, 2013

1. júl 2013

Z rannej správy Paramahamsa Nithyanandu, 1. júl 2013


Obohacovanie je stav bytia. Ja neustále obohacujem preto, lebo ja som neustále obohacovaný. Obhacovanie sa musí stať vašim samotným bytím.

Pochopte, sú to iba vaše neukončené neúplné pochopenia z minulosti, ktoré vám zabraňujú byť v priestore obohacovania. Ak máte manželstvo v ktorom sa 10 rokov iba hádate a na základe toho si vytvoríte pochopenie, že ste prekliaty na celý život, že to takto bude navždy a stratíte nádej v seba aj v to manželstvo, to je nesprávne. Vaše manželstvo možno bolo 10 rokov naplnené hádkami, ale to neznamená že to tak bude navždy. Vaše hádky boli spôsobené vašimi neúplnosťami, ale vaše hádky neboli príčinou vašich neúplností. Takže ukončite príčinu svojich neúplností ale nevzdávajte sa dôvodu vašich neúplností. 

Pochopte, dôvod a príčina sú dve rôzne veci. Dôvod môže byť zapríčinený, ale príčina nemôže byť dôvodom. Nevzdávajte sa dôvodu vašej neúplnosti, ale ukončite samotnú príčinu vašej neúplnosti. 

Až v stave naplnenia, po ukončení vašich neúplností môžete prebývať v stave bytia "som obohacovaný", a potom obohacovanie sa stane automaticky, bude vyžarovať z vás. 

Nech je vaše bytie obohacované

Skutočné obohacovanie je o tom, že vy ste obohacovaní a prekypujúci. Poviem vám znova a znova a znova, že neúplnosti, ktoré si vo vás vytvárate kvôli vzdialenej minulosti alebo nedávnej minulosti, sú dôvodom, prečo sa vzdávate sami seba. 

Počúvajte! Počúvajte! Ak je neúplnosť vo vašom manželstve, zbavenie sa manželstva nie je riešením. Ak je neúplnosť vo vašom zamestnaní, zbavenie sa zamestnania nie je riešením. Ak je neúplnosť vo vašej kariére, zbavenie sa kariéry nie je riešením. Niekedy budú neúplnosti vo vašom tele a mysli. Zbavenie sa tela nebude riešením! Zbavte sa neúplnosti! Ak vzniká trenie v stroji, zbavenie sa stroja nebude riešením! Riešením bude jeho premazanie.

Zakaždým, keď ukončíte všetky vaše neukončenia, keď urobíte ukončenie sami so sebou, tak obohatíte sami seba, zatlačíte sami seba do priestoru obohacovania.

Pochopte! Zbavenie sa, ukončenie s príčinou vašich neúplností je život. Keď ukončíte príčinu vašich neúplností, začne obohacovanie. 

Guru Vaak pre vás všetkých (ktorí sa zaregistrovali na iniciáciu do obohacovania) je: Dôvody môžu byť zapríčinené, príčina nemôže byť dôvodom. Takže, ukončite príčinu vašich neúplností. Ukončite príčinu vašich neúplností. To je prvé Guru Vaak. Druhé: Nech je vaše bytie obohacujúce. 

Keď sa niečo stane príčinou a dôvodom vo vašom živote, vtedy budete úplní. Obohacovanie je príčina a dôvod môjho života. Zapríčiňuje môj život a je dôvodom pre môj život. Obohacovanie zapríčiňuje môj život. Obohacovanie je dôvodom pre môj život.

Nech sa obohacovanie stane príčinou vášho života. A nech sa obohacovanie stane dôvodom pre váš život. Nech je obohacovanie odpoveďou na to, prečo ste nažive a prečo chcete žiť. Nech je obohacovanie odpoveďou na obidve otázky. Toto je ďalšie Guru Vaak pre všetkých účastníkov iniciácie do obohacovania.

Počúvajte! Prvé Guru Vaak: Nezbavujte sa dôvodov vašich neúplností. Ukončite príčinu vašich neúplností! Druhé: Nech je obohacovanie príčinou vášho života a dôvodom pre váš život. Ak sa vás niekto opýta, prečo žijete, prečo chcete žiť, nech je odpoveďou na obidve otázky obohacovanie!

No comments:

Post a Comment