Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z RANNÝCH SPRÁV* PARAMAHAMSA NITHYANANDU v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV *s prekladom z angličtiny do slovenčiny na Ustream *!


*Kliknite na oranžové nápisy a otvoria sa vám v novom okne

Tuesday, July 2, 2013

2. júl 2013

Z rannej správy Paramahamsa Nithyanandu, 2. júl 2013

Všetci účastníci Nirahara samyamy by mali pochopiť, že nesmiete robiť NS pomocou vašej vôle. Môžete používať iba vašu vedomú silu. Pri vôli budete mať vždy utrpenie, ale pri vedomej sile nikdy nebude utrpenie. Preto používajte len vašu vedomú silu. 

Prvých 48 hodín odstráňte tuhú stravu z vášho života, to stačí. Keď váš žalúdok nemá čo tráviť, vtedy sa vynorí veľa vzorcov nepokoja, neposednosti. Takže dnes a včera nepríjímajte žiadnu tuhú stravu. Môžete mať všetko tekuté, džús, vodu, čaj, kávu, mlieko, kyslé mlieko, polievky, ale žiaden alkohol. A celý deň robte ukončenia. Každé podráždenie, každú bezmocnosť ktorú cítite, urobte ukončenie. 

Keď začnete NS, ako prvé nebudete cítiť únavu, ale skôr bezmocnosť. Efekt nebude hned fyzický, ale iba psychologický. Jedlo je vami totiž vždy spájané so silou. 

Ukončujte, ukončujte, ukončujte všetky bezmocné pocity. Aj keď sú pred vami hory neúplností, môžete ich ukončiť. Aj keď sa bojíte pozrieť na svoj život, poviem vám, je to možné. Ukončenie je možné. 
Mladé civilizácie ako egypťania, gréci, modern západné a európske civilizácie sú naplnené jedlom, pretože stale neobjavili hĺbku života. 

Keď žijete dlhú dobu tak objavíte veľa právd o živote. Preto védska tradícia má takú hĺbku. My nie sme nováčikovia! My sme tá najstaršia civilizácia. Nehovorím to arogantne alebo z pýchy pretože som sa narodil vo védskej civilizácii. Nie! Hovorím len určité pravdy, jednoduché fakty. 

Nirahara Samyama je staroveká metóda ako priviesť zdravie do vášho tela. Počas prvých dní nirahara samyamy neustále prijímajte vodu, každú pol hodinu sa napite vody, vaše orgány budú prebudené a čerstvé. 

Poviem vám, Nirahara samyama je jeden z najväčších darov a príspevkov pre svet. Tento proces samotný je prístupný od pradávna vo védskej tradícii, ale teraz je usporiadaný v správnom kontexte s tými správnymi technikami. 

Úprimmne navrhujem a odporúčam Nirahara samyam na vyliečenie mnohých ochorenní a porúch. Môžete sa k nám pridať do zajtra rána, 3. Júla. Viac informácií je v článku vyššie. 
Jeden zo silných výsledov Nirahara samyamy je, že prirodzene prebúdza vašu kundalíni energiu. Nirahara prirodzene prebudí mnohé skryté schopnosti vášho tela a mysle o ktorých ste ani netušili. Odstráni akýkoľvek nepokoj, hnev, podráždenie vo vás. Ak urobíte ukončenie s týmito emóciami, veľa výnimočných schopností bude prebudených, ako napríklad výnimočná pamäť. 

No comments:

Post a Comment