Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z RANNÝCH SPRÁV* PARAMAHAMSA NITHYANANDU v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV *s prekladom z angličtiny do slovenčiny na Ustream *!


*Kliknite na oranžové nápisy a otvoria sa vám v novom okne

Sunday, July 21, 2013

21. júl 2013

Z rannej správy Paramahamsa Nithyanandu, 21. júl 2013

Naplnenie vylieči vás a svet

Od akéhokoľvek vzorca, či je v ňom zaseknutý jednotlivec alebo spoločnosť – kolektívne vedomie, sa môžete oslobodiť iba jeho oživením, opakovaným prežitím. 

Poviem vám, ukončenie je naozaj veľmi dôležité. Nech je váš problém akýkoľvek, ukončenie ho dokáže vyriešiť. Ukončenie vás dokáže úplne oslobodiť. 

Nech je váš problém akýkoľvek, môže to byť zdravie, zlé vzťahy, bohatstvo, ekonomické problémy, môže to byť ilegálne obťažovanie, môže to byť čokoľvek, poviem vám, ukončenie vás môže úplne oslobodiť! Ukončenie vás oslobodí od čohokoľvek! 

Dnes sa tu zhromaždili priatelia a príbuzní účastníkov programu Vnútorné prebudenie. Toto je odkaz pre vás všetkých: Naučte sa vedu o ukončení! Urobte ukončenie sami so sebou a s inými. Urobte ukončenie s hlbokými karmickými vzorcami, ktorými trpíte tým, že ich znova prežijete. Iba potom ako urobíte ukončenie sa váš záväzok obohacovať iných a život stane realitou. 
Môžem vám to povedať inak. Váš záväzok obohacovať iných a život je jediná vec, ktorá vás udrží na vrchole vašej existencie potom ako urobíte ukončenie. Prosím počúvajte, teraz mám pre všetkých účastníkov Vnútorného prebudenia iba jeden odkaz: Váš záväzok obohacovať iných a život je jediná vec, ktorá vás udrží na vrchole vašej existencie! A pre všetkých priateľov a príbuzných účastníkov Vnútorného prebudenia, ktorí sú tu, je môj odkaz: Zaviažte sa, že sa naučíte vedu o ukončení. Zaviažte sa, že urobíte ukončenie sami so sebou a s inými. Keď hovorím s inými, myslím tým nielen priateľov a príbuzných, ktorí sú súčasťou vášho života. Urobte ukončenie s vašim domom, s rastlinami, s ktorými žijete, s domácimi zvieratami, s rôznymi energiami vesmíru! Urobte ukončenie so všetkým. Neustále robte ukončenie a neustále obohacujte iných! 

Skutočným meradlom a mierkou vášho naplnenia je to, či ste schopní posunúť sa do priestoru iných a neustále obohacovať ich život. Ak nebudete neustále obohacovať, pochopte veľmi jasne, že vo vás nenastalo ukončenie, naplnenie! 

Pochopte, keď sa udialo naplnenie vo mne, iba som si uvedomil autentickú nesebeckosť, obetavosť! Aj všetka vaša nesebeckosť je zabalená vo vašej sebeckosti. Keď som urobil ukončenie, objavil som autentickú nesebeckosť a obohacovanie, ktoré ma nikdy neunavuje. Keď sa unavíte, pochopte prosím veľmi jasne, ešte stále máte vo vás neukončenia, nanaplnenia. Musíte ich ukončiť! Toto je mierka, meradlo! Neúnavná myseľ sa vo mne udiala iba vďaka obohacovaniu. Moje obohacovanie pochádza z čistej nesebeckosti. Poviem vám, akonáhle urobíte ukončenie, zrazu si uvedomíte: ´Prečo by som mal teraz žiť?´ Pre obohacovanie, pre nič iné! Ukončujte, ukončujte, ukončujte! Pamätajte na to a robte ukončenie!

Naučte sa vedu o ukončení! Všetci diváci, návštevníci, ktokoľvek teraz s nami sedí, žiadam vás všetkých: naučte sa vedu o ukončení! Otváram moje brány pre vás všetkých, aby ste sa naučili vedu o ukončení. Poviem vám, dajte mi štyri dni a ja vám vrátim späť váš život, ktorý ste stratili kvôli vašim koreňovým vzorcom! 

Koreňový vzorec je démon, ktorý podvádza váš život. Koreňový vzorec je démon, ktorý sedí vo vás a vysáva z vás všetku vašu energiu, život. Naučte sa vedu o ukončení! 

Ukončenie je silný, dôležitý proces. Neustále robte ukončenia a obohacujte sami seba a iných! Urobte ukončenie sami so sebou a s inými. Obohacujte sami seba a iných! Keď nebudete neustále obohacovať sami seba a iných, pochopte veľmi jasne, stále sa vo vás neudialo ukončenie, naplnenie! Možno si myslíte, že ste úplní, ale nie ste! Iba vtedy, keď sa cez vás deje obohacovanie iných a života, deje sa vo vás skutočné naplnenie.

Pochopte, každý deň sa predtým ako pôjdete spať, opýtajte sami seba: ´S koľkými životmi som dnes urobil ukončenie a koľko životov som obohatil?´

Ukončenie je najvyššie riešenie pre akýkoľvek problém, ktorý máte. Hovorím s vami so všetkou mojou integritou, autentickosťou a zodpovednosťou. Úprimne žiadam každého z vás, aby ste každý večer predtým ako pôjdete spať, venovali aspoň 42 minút ukončovaniu. Sadnite si na vašu posteľ a robte proces ukončenia so všetkými zraneniami, ktoré máte. Môžu to byť zranenia z veku troch alebo štrnásť rokov, alebo spred troch hodín! Alebo sa to mohlo stať aj teraz! Robte ukončenie, ukončujte, ukončujte! 

Poviem vám, ukončenie spôsobí to, že si uvedomíte, že advaita nie je filozofia, ale skutočnosť. Je to ten najpraktickejší tip pre váš život. Advaita nie je filozofia, ale tip! Úžasný princíp advaity nie je filozofia, ktorú musíte študovať, potom pochopiť, chopiť sa jej, začať praktizovať, odstrániť problémy, prekážky a potom ju pomaly pochopíte. Nie! Je to tip pre život, ktorý je rýchly a silný, okamžitý a večný! Ukončenie spôsobí, aby ste si uvedomili, že advaita je priama životná filozofia. 

Ukončenie obohatí obidve strany tej istej mince. Keď urobíte ukončenie, obohacovanie sa stane vaším prirodzeným sebavyjadrením. Keď budete obohacovať, ukončenie bude vašim samotným prirodzeným Ja. 

Pochopte, ukončenie je ako vyhrať vesmírnu lotériu! Stane sa toľko vecí, pretože ukončenie je vesmírna lotéria!

Začnite privádzať ukončenie do vášho života. Všetko bude úspešné. Čokoľvek budete robiť, budete vedieť, že obohacujete. Ak ste lekár, budete vedieť, že obohacujete ľudí. Ak ste inžinier, budete vedieť, že obohacujete ľudí. Aj keď ste právnik, budete vedieť, že obohacujete ľudí. Čokoľvek robíte, budete v tom pokračovať, budete v tom vynikať a budete cítiť, že doslova obohacujete. 

Poviem vám, nie som proti tomu, aby ste praktizovali akékoľvek zamestanenie! Iba to robte s kontextom, že obohacujete. To je všetko! Stanete sa tak veľmi bohatými!

No comments:

Post a Comment