Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z RANNÝCH SPRÁV* PARAMAHAMSA NITHYANANDU v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV *s prekladom z angličtiny do slovenčiny na Ustream *!


*Kliknite na oranžové nápisy a otvoria sa vám v novom okne

Monday, July 8, 2013

8. júl 2013

Z rannej správy Paramahamsa Nithyanandu, 8. júl 2013

Ukončenie je skratka k životu plnému radosti

Poviem vám, že čokoľvek chcete vo vašom živote, ak chcete zdravie, tak urobte ukončenie s vašim telom. Napríklad, ak máte problémy s vašim žalúdkom, sadnite si a rozprávajte sa s ním. Vyhláste úplnosť: ´Kvôli nedostatku integrity, kvôli nezodpovednosti, neautentickosti a nedostatku obohacovania mám s tebou neukončenia. Teraz vyhlasujem úplnosť. Odteraz ti sľubujem, ó môj žalúdok, s integritou, autentickosťou, zodpovednosťou a obohacovaním, že nebudem s tebou vytvárať viac neukončení. Vyhlasujem úplnosť.´ Sadnite si a ukončujte. 

Naozaj vám poviem, hovorím na národnom televíznom kanáli a medzinárodnom kanáli, preto hovorím veľmi zodpovedne. Stačí iba jednoduché sedenie a rozprávanie a celý váš tráviaci systém bude nielen vyliečený. Bude obnovený, bude nanovo vytvorený. 
Poviem vám, život nie je nič iné ako ukončovanie, ukončovanie, ukončovanie. Ak chcete zdravie, urobte ukončenie. Akékoľvek možné neukončenia by mohli byť dôvodom pre vaše ochorenia. Urobte ukončenie so všetkými. Urobte ukončenie s jedlom. Urobte ukončenie s vašim spôsobom stravovania. Urobte ukončenie s vašim telom. Urobte ukončenie s vašou pečeňou, obličkami, s rôznymi časťami vášho tela. Prosím pochopte. Hovorím s množstvom zodpovednosti. Nehovorím preto, lebo musím iba niečo povedať. Nie! Urobte ukončenie s vašim telom. Zažijete úžasné zdravie! Takisto urobte ukončenie so všetkým, čo sa stalo vo vašom živote. Ukončite všetko! Musíte vedieť, že všetko je nažive! 

Študoval som nejakú literatúru o astro-biológii. Všetky autentické výskumy ukazujú, že aj astro-telá sú žijúce inteligencie. Takže urobte ukončenie so stromom pri vašom dome. Urobte ukončenie s vašim domom. Ak sa vo vašom dome cítite neustále deprimovaní, keď cítite, že energia domu je veľmi zlá, tak urobte ukončenie s domom. 

Videl som veľa ľudí, ktorých postavenie Rahu (jedna z planét vo védskej astrológii) je veľmi zlá. Akokoľvek sa budete snažiť, nedovolí vám, aby ste stretli Guru. Môžete byť takmer pred dverami, ale on niečo vytvorí a zničí to. Rahu je taký silný! Rahu a Shani (stelesnenie planéty Saturn). Obidve majú silný negatívny vplyv. Vplyv Rahu je tak silný, že môže byť anulovaný iba tým, keď pôjdete do energetických polí Rahu a urobíte s ním ukončenie. V Indii máme asi päť energetických polí Rahu. 

Prosím pochopte, že ani Guru nemá vplyv na odstránenie negatívneho vplyvu Rahu. Rahu sa snaží do poslednej chvíle zabrániť spojeniu s Guru a veľakrát napomohol k tomu, že ľudia stratili spojenie s Guru. Až keď vstúpime do týchto energetických polí a urobíme ukončenie s týmito ´grahas´ (planétami), až potom sa ich negatívny vplyv zníži a anuluje. 

Vplyv Shani môže byť anulovaný prostredníctvom Guru. Ale vplyv Rahu môže anulovaný iba pomocou ukončenia s Rahu, pretože on stojí medzi vami a Guru a bude prekrúcať a zamotávať vašu samotnú logiku. Niekedy som videl, že ľudia sa ma snažia nájsť a ich Rahu sa uistí, aby ma nenašli. A takisto bude zamotávať, meniť ich rozmýšľanie: ´Pozri, tento Swami nebude pre teba dobrý. Je to nepriaznivé, prinesie ti iba zlé veci.´ 

Študoval som astro-biológiu a jedna dobrá správa pre vás je, že po 21. decembri 2012 sa vplyv Rahu na planétu Zem drasticky znížil. Takže väčšina sveta je pripravená na osvietenie. Ukončenie s Rahu je veľmi dôležité. V Indii máme niekoľko energetických polí, kde môžete urobiť ukončenie s Rahu.

Poviem vám, urobte ukončenie so všetkým, pretože všetko je určitou formou života! Žiadam všetkých ctiteľov a divákov, aby do Guru Poornima, čiže nasledujúcich desať alebo päťnásť dní neustále robili ukončenia so všetkým. Ak zoberiete pero, aby ste písali, urobte ukončenie s týmto perom. Ak zoberiete váš laptop, aby ste s ním pracovali, urobte s ním ukončenie. Ak zoberiete šperky, aby ste ich nosili, urobte s nimi ukončenie. Keď sedíte pred vašim Guru, urobte ukončenie aj s ním. Urobte ukončenie v každom vzťahu vo vašom živote. neustále ukončujte! Ukončujte! A každý večer venujte aspoň jednu hodinu ukončovaniu so sebou samými. 

Ja sa práve snažím stiahnuť a nájsť všetky vrstvy môjho procesu ukončovania, aby som vám všetkým dať presný návod, ako sa dostať tam, kde som ja, aby ste zažili to, čo ja. Prosím pochopte, ja som prešiel všetkým, čím prechádzate vy teraz, v rôznych životoch. Ak nájdem všetky tie vrstvy, tak vám budem schopný dať veľmi praktické tipy, veľa praktických tipov na to, ako robiť ukončenie. Ak neznášate cvičiť, urobte ukončenie s činkami. Urobte ukončenie s vašimi svalmi. Urobte ukončenie s vašou cvičebnou podložkou. 

Ukončite aj všetky neukončenia so sebou samými. Pochopte, ukončenie so sebou samým je unclutching. Ukončenie s vesmírom je osvietenie! Stačí iba ukončenie. Všetko je len o ukončení. Keď budete chcieť vyhlásiť úplnosť, na začiatku budete mať pochybnosti sami o sebe: ´Nie! Ako budem vedieť, že toto vyhlásenie povedie k úplnosti?´ Urobte ukončenie aj s týmito pochybnosťami! To je len ďalší vzorec. Urobte s ním ukončenie! Neustále robte ukončenia. Ukončujte, ukončujte, ukončujte! 

Urobte ukončenie s vašim telom. Urobte ukončenie s vašou mysľou. Urobte ukončenie s vašou rodinou. Urobte ukončenie s vašimi nepriateľmi. Urobte ukončenie s ľuďmi, ktorí na vás útočia. Urobte ukončenie s Kalabhairavom! On odstráni všetky dopady starých čias na vás! S integritou a autentickosťou vám sľubujem, že viditeľne dokážem, že toto telo nebude prechádzať symptómami starnutia a ničím, čo súvisí so starobou! Pretože úplnosť (naplnenie) omladzuje. Naplnenie omladzuje! 

Pochopte! Nesnažím sa tým dokazovať žiadnu pýchu alebo egoizmus, ale ja prostredníctvom tohto dokážem silu systému ukončovania. Nie silu mojej osobnosti! Ja nie som osobnosť. Ja som zosobnenie! Poviem vám, ukončujte, ukončujte, ukončujte! Ak máte strach naučiť sa plávať, urobte ukončenie s vodou. Budete schopní ľahko sa naučiť plávať! Ak máte strach naučiť sa riadiť auto, urobte ukončenie s autom. Budete schopní ľahko sa naučiť riadiť. Ak máte strach vyliezť na strom, urobte ukončenie so stromom. Ľahko na neho vyleziete. 

Neustále robte ukončenie so všetkým, čo sa týka vášho života, s každým, kto súvisí s vašim životom. Ukončenie prinesie toľko vyliečenia, naplnenia! Ak máte bolesť kolien, urobte ukončenie s vašimi kolenami. Ak máte bolesť chrbáta, urobte ukončenie s vašim chrbátom. Ak máte bolesť hlavy, urobte ukončenie s vašou hlavou. Keď ste vy bolesťou hlavy, urobte ukončenie s človekom, pre ktorého ste bolesťou hlavy:-) 

Silno cítim a sľubujem vám všetkým, že vytvorím v Bidadi energetické pole pre naše ´grahas´ (planéty), kde budete môcť urobiť ukončenie so všetkými ´grahas´, Nakshatras, Rashis. Vytvorím pre vás všetkých krásne energetické pole, v ktorom budete môcť robiť ukončenie. Robte ukončenie so všetkými energiami života. Urobte ukončenie s Indrom (boh dažďa a búrok), Varunom (boh vody), Agni (bohom ohňa), Yamom (bohom smrti), s vašim vlastným telom. 

Keď poviem ukončenie, myslím tým vedome sa rozhodnúť spojiť sa zo všetkých síl, stať jedným s ´tým´ (ľudia, veci, okolnosti, atď). Staňte sa ich súčasťou, staňte sa jedným s nimi.

Teraz vám dám definíciu úplnosti. Úplnosť je odstránenie iluzórnej priepasti medzi vami a ´tým´ a skúsenosť toho, že ste jedno s ´tým´. Táto ilúzia vytvára neukončenia a neúplnosť vo vás a v iných. Rozhodnutie odstrániť ilúziu neúplnosti a zažiť jednotu s inými je ukončenie. 

To sa stane sa rôznymi spôsobmi. Môže sa to ukázať v podobe zmierenia, v podobe prežívania, v podobe obohacovania, v podobe oslovovania iných alebo v podobe rozprávania. 

Akonáhle nastane vo vás úplnosť, jedna vec vám bude odobratá, a to je reagovanie. Nebudete reagovať, budete iba rozprávať, prežívať, oslovovať iných a tešiť sa. V čomkoľvek máte odpor, ukončite ho, pretože všetko je život. Prosím pochopte, všetko je život! Ukončujte! Pochopíte, že všetko je život a všetko je nažive. 

V živote neexistuje skratka pre radosť. Je iba jediná cesta, ktorá je tá najkratšia skratka, ktorú nemôžete už viac skrátiť, a tou je ukončenie. Ukončenie vás jednoducho osvieti a oslobodí vás. Nech máte akýkoľvek problém, ukončenie je riešenie. Ukončenie je to jediné riešenie! 

Pred pár dňami požiadal o sannyas niekto, kto je HIV pozitívny. Okamžite vo mne nastalo pochopenie, prečo nevytvoriť miesto pre andhima sannyas (konečné zrieknutie sa a osvietenie) pre všetkých HIV pozitívnych pacientov. Takže som sa rozhodol, že vytvorím priestor a miesto, kde každý, kto má nevyliečiteľné ochorenie, môže to byť HIV, rakovina alebo čokoľvek, môže prísť a ostať. Budeme poskytovať lekársku starostlivosť, umenie naplnenia a andhima sannyas. 

Rozhodol som sa, že by sme mali vytvoriť priestor pre naplnenie. A veľmi silno cítim, že vďaka procesu ukončenia sa veľa ľudí môže dostať aj z rakoviny a iných smrteľných ochorení. Teraz vyhlasujem a sľubujem svetu, sľubujem ľudstvu, že vytvorím priestor a miesto pre ľudí s týmito ochoreniami. Veľmi skoro ho vytvorím a sprístupním ho ľuďom čo najlacnejšie. Prirodzene vytvorím priestor, ktorý bude úplne zadarmo alebo za minimálne náklady a poskytnem im priestor na dosiahnutie naplnenia.

No comments:

Post a Comment