Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z RANNÝCH SPRÁV* PARAMAHAMSA NITHYANANDU v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV *s prekladom z angličtiny do slovenčiny na Ustream *!


*Kliknite na oranžové nápisy a otvoria sa vám v novom okne

Thursday, July 25, 2013

25. júl 2013.

Z rannej správy Paramahamsa Nithyanandu, 25. júl 2013

Okamžitý proces k naplneniu – prežite spontánne osvietenie 

Prevratna ranna sprava, ktora je tak silna ze ma schopnost vas doviest k spontannemu osvieteniu. 

V poslednej dobe Paramahamsa Nithyananda rozpraval o ukonceni a viedol nas cez techniky a kroky ukoncenia, avsak dnesna ranna sprava prekonava vsetky doterajsie procesy pretoze ponuka metodu k spontannemu ukonceniu a naplneniu.

Ak nas sledujete pravidelne, alebo aj nie, precitajte si aplikujte okamzite, je to fantasticka prevratna technika k okamzitemu stavu naplnenia.

Tuto rannu spravu si mozete vypocut aj vo zvukovej nahravke (v slovencine) na tejto linke: http://www.ustream.tv/recorded/36326309

Prajeme vam nadherny zazitok.
Nithyanandam!



Ak si prečítate tento príspevok pozorne, na jeho konci budete cítiť naplnenie. Na začiatok vám dám pár definícií, ktoré musíte veľmi dobre pochopiť.

Pochopenie – je proces, pri ktorom prijímame informácie pomoco našich piatich zmyslov, spracúvame ich na základe našich koreňových vzorcov a reagujeme na nich tiež na základe našich vzorcov.

Autentickosť – znamená byť úprimný vo všetkých štyroch aspektoch vo vás – vo vašej mamakáre (t.j. obraz, vnímanie aké máte o sebe samom), vo vašej ahamkáre (obraz ktorým sa prezentujete na vonok, pred inými), vo vašej swa-annyakáre (obraz aký máte o živote a iných), a vo vašej annyakare (obraz aký majú iní ľudia o vás).
Strávte pár minút sa mi so sebou a definujte, čo chcete vnímať a cítiť o sebe samom, ako sa chcete cítiť ohľadne seba, aké je vaše „najlepšie Ja“, ďalej aký je ten najlepší spôsob ako sa chcete prezentovať navonok, aký nejlepší spôsob ako chcete vnímať život a iných ľudí a najlepší spôsob ako chcete aby iní vás videli a vnímali. Čokoľvek čo vám zabraňuje žiť a fungovať

v najvyššom priestore vo všetkých týchto 4 oblastiach sú vaše neukončenia.
Vo všetkých týchto 4 dimenziách ste centrom VY. Ak budete žiť na vrchole týchto 4 aspektov, budete žiť v stave naplnenia. Majte ten najlepší obraz o sebe samom, majte ten najlepší imidž aký ukazujete navonok, majte najlepší obraz o živote a iných ľuďoch, a buďte najlepší v tom ako vás vnímajú iní. Byť na vrchole všetkých štyroch dimenzií, to je autentickosť.

Ak máte pocit, že vy nebudete schopní toto dosiahnuť, toto je to čomu hovorím pochybnosť o sebe samom. Ak je vaše pero zaseknuté na papieri keď píšete tieto 4 aspekty vašej osobnosti, to je znakomm vašich pochybností o sebe samom. Chcem aby ste pochopili že vaše vedomie je náplň pera, atrament. Kala – čas – je papier. Vaše telo je pero a vaša vôľa je rozhodnutím písať.
Čokoľvek čo napíšete do svojho vnútra sa stane realitou. Keď píšete na papier a ste zaseknutí, neviete čo ďalej alebo máte pochybnosti či to
dokážete, to je samo-pochybnosť. Ak cítite prekážky v tom aby ste boli úprimní v týchto 4 oblastiach to sú vaše neukončenia.
Ako toto urobiť realitou vo vašom živote? Mám pre vás skelú správu: Pochopenia ktoré máte nie sú pevne stanovené. Dajú sa preprogramovať ako chcete. Ak napríklad od dnes budete silno veriť, že tento stĺp je Boh, spôsob ako sa budete správať k tomuto stĺpu a sila vášho pochopenia spôsobia, že onedlho začne ďaľších niekoľko ľudí veriť tej istej veci a možno o pár mesiacov alebo pár rokov sa tento stĺp stane Bohom a bude pre neho vybudovaný samostatný chrám.
Pochopte, že to ako vidíte veci sa dá naprogramovať, dá sa to zmeniť. Vaše videnie je meniteľné. Vaše chápanie je taktiež meniteľné, je programovateľné, je možné pretransformovať.
Ak pochybujete že je nemožné sa takto zmeniť, ak máte pochybnosť o tom, či sa vôbec chcete zmeniť, viete prečo máte túto pochybnosť? Je to ako varenie. Idete variť, nahádžete veci do hrnca, zalejete vodou, okoreníte, začnete miešať, ale nebude sa nič diať. Po niekoľkých takýchto pokusoch poviete, že varenie je mýtus, že nefunguje, že je to klamstvo. Ale zabudli ste na jednu dôležitú vec a to že na varenie treba zapnúť aj oheň.
„Chcem sa zmeniť? Nechce sa mi.“, toto je takisto len jedno pochopenie aké máte, je to len ďaľšie pochopenie ktorá sa dá zmeniť.
Čokoľvek čo je vaša realita je založené iba na základe vášho pochopenia. Takže či už sú to vaše neúplnosti, alebo vaše naplnenie, je to všetko len vaše pochopenie. Tá dobrá správa je, že toto pochopenie sa dá zmeniť!
Všetky pocity nenaplnenia sú len vašim pochopením, všetky pocity naplnenia sú takisto len vaše pochopenia. Vaše pochopenia sú tie ktoré vás zväzujú, vaše pochopenia sú tie, ktoré vás vyslobodzujú.
Predtým ako vám dám záver tohto učenia musíte najskôr celú vec pochopiť.

Takže toto je proces pre vás:
1. Sadnite si a napíšte všetky 4 aspekty vašej osobnosti: čo chcete vnímať a cítiť o sebe samom, aké je vaše „najlepšie Ja“ (mamakara), ďalej aký je najlepší spôsob ako sa chcete prezentovať navonok (ahamkara), aký nejlepší spôsob ako chcete vnímať život a iných ľudí (swa-annyakara)
a aký je najlepší spôsob ako chcete aby iní videli a vnímali vás .
2. Napíšte všetko čo vám zabraňuje žiť a fungovať v tom najvyššom priestore vo všetkých týchto 4 oblastiach.
3. Pochopte, že tieto prekážky sú iba vaščč pochopenie a to sa dá zmeniť. Vy máte v skutočnosti iba jeden koreňový vzorec a to je to, že si myslíte, že vaše pochopenie sa nedá zmeniť. Toto presvedčenie je koreňom vášich koreňových vzorcov a kvôli tomuto koreňu na vás nefunguje akékoľvek množstvo ukončovania.
Takže najskôr pochopte, že vaše pochopenie sa dá zmeniť. S hlbokým presvedčením že vaše vnímanie sa zmeniť nedá na vás nebude zaberať akékoľvek množstvo ukončovania. Výsledok bude nulový.
Avšak ak si ľudia uvedomia, že ich pochopenie sa dá zmeniť, spontánne osvietenie je možné. Ľudia ktorí robia ukončenia a ukončenia neustále znova a znova cestujú k osvieteniu postupne. Ale ľudia, ktorí pochopia že ich pochopenie sa dá zmeniť môžu zažiť spontánne osvietenie.
Takže prísady ktoré musíte pridať do vášho receptu sú: správna a úprimná mamakara, ahamkara, swa- annyakara a annyakara. Tie môžu byť založené na vašej úprimnosti, nie na predstavách iných.
Olúpajte kožu na všetkej zelenine, to znamená odstráňte všetky prekážky ktoré vás zastavujú žiť na vrchole týchto 4 aspektov vo vás. Len sa rozhodnite: „Odteraz sa rozhodujem mať autentické pochopenie o sebe samom a žiť ho ako realitu v mojom živote a akékoľvek prekážky ktoré mi v tom zabraňujú odteraz neexistujú v mojom živote.“. Pochopte, že ak zmeníte svoje pochopenie, vaše neúplnosti už nebudú mať nad vami žiadnu moc.
Musíte zmeniť svoje pochopenie, pretože vaše pochopenie sa dá zmeniť. Základné pochopenie ktoré potrebujete je to, že vaše pochopenie sa dá zmeniť. Potom bez akéhokoľvek ďaľšieho procesu ukončovania, iba na základe vášho rozhodnutia žiť tieto 4 dimenzie na vrchole vás bude viesť k spontánnemu naplneniu. Vaše bežné myslienie a váš denno-denný život sa stane naplneným. Vaše sny budu naplnením, počas snov budete prežívať ukončenie a naplnenie, vaše myslenie samotné bude ukončenie a naplnenie.
Toto je umenie okamžitého ukončenia a naplnenia. Majte len toto jasné rozhodnutie a rozmýšľajte na základe tohto rozhodnutia. Začnite tento proces a vymenované kroky okamžite a zažite naplnenie TERAZ!

No comments:

Post a Comment