Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z RANNÝCH SPRÁV* PARAMAHAMSA NITHYANANDU v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV *s prekladom z angličtiny do slovenčiny na Ustream *!


*Kliknite na oranžové nápisy a otvoria sa vám v novom okne

Saturday, December 21, 2013

21. december 2013

Z rannej správy Paramahamsa Nithyanandu, 21. december 2013

„Záblesky z môjho Vnútorného prebudenia“ – podieľanie sa účastníkov

Dnes je „maturitný“ deň Vnútorného prebudenia stupeň 4! Toto je jeden z najlepších programov! Ten najlepší program! 
   
Na dnešnom rannom satsangu budete mať priestor na to, aby ste sa podelili a obohatili svet o vaše Vnútorné prebudenie stupeň 4. Každý z vás bude mať príležitosť podeliť sa. 

Dnes poviem podstatu Vnútorného prebudenia stupeň 4. Prosím pochopte, podstata je: Ukončite vzorce sebaodmietania, pochybností o sebe samých a sebanenávisti. Ukončite ich. To je to, čo vám stojí v ceste. Toto je jediná vec, ktorá vás zastavuje!  

Démon v ľudskom živote je sebaodmietanie, sebanenávisť a pochybovanie o sebe samom. Všetko negatívne, čo vidíte vo svojom živote nie je nič iné, ako manifestácia, prejav vášho sebaodmietania. Každý človek, ktorého odmietate vo svojom živote nie je nič iné, ako sebaodmietanie, pretože nosíte sebaodmietanie vo svojej vnútornej identite, a aroganciu vo vonkajšej identite. Arogancia, hnev, násilie! Arogancia, hnev, násilie, to všetko ukazujete navonok, pretože vo svojom vnútri nosíte sebaodmietanie, pochybnosti o sebe samých a 
sebanenávisť. Ukončite to.
Celé toto Vnútorné prebudenie stupeň 4 je taká obrovská skúsenosť, že neviem ako mám dať jeho podstatu. Každé vyjadrenie, ktoré hovorím, je podstata! Nechám účastníkov programu, aby sa podelili o podstatu s vami všetkými. Myslím, že to bude najlepšie. Ja poskytnem svoje počúvanie, aby som si vypočul ich podieľanie sa a skúsenosti. 

(Účastníci Vnútorného prebudenia sa podieľajú so svojimi skúsenosťami a zážitkami z programu.)

Swamiji: 
„Poviem vám, keď sa stanete katalyzátorom pre iných, aby sa ich zámer stal realitou, tak každý sa stane katalyzátorom pre vás, aby sa udiala vaša realita! Darujte jeden život, dostanete bilión životov! Keď sa stanete katalyzátorom pre iných, každý z nich sa stane katalyzátorom pre vás! 

Swamiji o dospievajúcich deťoch: 
„Vaše dospievajúce deti sú iba odrazom vášho veku počas dospievania! Keď ste urobili ukončenie s vaším vekom dospievania, vaše dospievajúce deti budú odrazom vášho naplnenia!“ 

Swamiji o autentickom počúvaní: „Zakaždým budete energizovaní! Autentické počúvanie je doslova ako vaše naplnenie energiou!“

No comments:

Post a Comment