Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z RANNÝCH SPRÁV* PARAMAHAMSA NITHYANANDU v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV *s prekladom z angličtiny do slovenčiny na Ustream *!


*Kliknite na oranžové nápisy a otvoria sa vám v novom okne

Monday, December 16, 2013

16. december 2013

Z rannej správy Paramahamsa Nithyanandu, 16. december 2013

Presuňte sa od slov ku skúsenosti

Dnes budeme na Vnútornom prebudení pokračovať v nalievaní životnej energie do vašej reality. Budeme mať iniciáciu do liečenia - Ananda Gandha Deekshu, a predovšetkým Maheshwara puju.

Budem pokračovať v rozvíjaní o tom, ako je to, že umožníte vytvoriť realitu iným, priamo nápomocné a užitočné pre to, aby ste dosiahli svoju osobnú realitu.

Niekto sa ma opýtal: „Mám urobiť zámery iných realitou, ale môžem ich obohatiť s Vnútorným prebudením? Hovoria, že si musia zobrať dovolenku, toto, tamto... Majú toľko dôvodov. Čo by som mal urobiť?“ 

Pochopte, dovolenka neurobí ich zámer realitou. Vnútorné prebudenie urobí ich zámer realitou. Môžete im dať túto inteligenciu. Už skôr som povedal: „Buďte pre iných rukou, nie hlavou.“ Vy nemusíte byť hlavou, ale buďte srdcom! Vy nemusíte byť hlavou, ale buďte pre nich srdcom! Srdce dá to správne vedenie. Srdce dá krásne vedenie.

Premýšľam o tom, koľko slov môžem pridať k tejto téme, pretože sú niektoré veci, ktoré vo vás otvoria nové energie a nové skúsenosti len vtedy, keď ich budete žiť. Ja môžem iba popísať, ako bude jedlo vyzerať a chutiť, aké to bude keď ho budete jesť, ale na konci dňa musíte jesť. Musíte sa najesť! Najesť sa musíte vy sami! Na jednej strane sa zdá, že je toľko toho, čo sa dá povedať! Poviem vám iba jednu vec: prosím, urobte ukončenie so všetkými prekážkami, ktoré máte, aby ste umožnili realitu iných. Na to, aby ste urobili zámery iných realitou, aby ste ich obohacovali, ukončite akékoľvek prekážky, ktoré máte.

Je veľmi zriedkavé, keď cítim, že nedokážem povedať viac slov. Môžem hovoriť čokoľvek, ale zrazu cítim, že to treba zažiť! Urobte ukončenie s čímkoľvek, čo ostane vo vás ako prekážka v obohacovaní iných, v tom aby ste urobili ich zámery realitou. Môžem povedať, že tento proces je taký silný, že vám môžem dať len inštrukcie. Pozrite, keď sú nejaké nové procesy, o ktorých sa musíte presvedčiť, potrebujem ich vysvetliť, rozvinúť, inšpirovať a obohatiť vás. Lenže tento proces je taký silný, že žiadne slová nemôžu urobiť zadosť tomuto procesu tým, keď  ho budem definovať, inšpirovať vás, alebo vysvetľovať. Môžem vám dať iba jednu inštrukciu: „Robte to!“ Najprv urobte ukončenie so všetkými prekážkami, ktoré máte. Mám pocit, že kvôli tomu, že ste neboli schopní ukončiť tieto prekážky, sa celý program zasekol. Posledné dva dni sme boli zaseknutí! Dnes to musíme prelomiť, nemôžeme viac ostať zaseknutí! Budeme sa musieť posunúť v tejto téme ďalej.

Pochopte, je to vaša nechuť a nevôľa, ktorá je dôvodom vašej neefektívnosti. Jedna časť vo vás stále nie je presvedčená o tom čo máte robiť, a to spôsobuje vašu neefektívnosť. Ak nie ste efektívni voči sebe, budete neefektívni aj v živote. Prosím počúvajte, akýkoľvek koncept, ak vo vás vytvorí efekt, tým efektom bude efektívnosť. Efekt a efektívnosť budú jedno a to isté. Ale tento koncept obohacovania iných a byť nástrojom stále nevytvoril vo vás potrebný efekt. Myslím, že určitá časť vo vás ešte potrebuje zažiť daný efekt. Z toho sa potom stane efektívnosť.

Komunikovať s každým koho stretnete so sebavedomím, že máte ten priestor (priestor naplnenia so zámerom obohatenia), to jednoducho bude mať na danú osobu efekt. Poviem vám, urobte ukončenie so všetkou nechuťou a nevôľou, so všetkými pochybnosťami o sebe samých, so všetkým sebazapieraním. Až vtedy, keď prelomíte všetky tieto vzorce, majstrova energia, byť vodcom, tento druh energie bude cez vás prenikať. Dnes budem robiť proces na prelomenie všetkých prekážok, všetkých pochybností a sebazapierania, ktoré máte. Budem zrkadliť úplné vedomie vodcu, plne prekvitajúcu Ananda Gandhu. Toto je jediný spôsob. Môže sa to udiať jedine zrkadlením neurónovej aktivity, iba vďaka upanišádu, nie pomocou slov.  

Prosím, sadnite si vzpriamene. Zatvorte oči. Seďte, nech sa vo vás zrkadlí neurónová aktivita vesmírneho super-mozgu, aby ste obohatili seba samých, aj iných intenzívnou radosťou a nadšením. Namah Shivaya!

No comments:

Post a Comment