Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z RANNÝCH SPRÁV* PARAMAHAMSA NITHYANANDU v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV *s prekladom z angličtiny do slovenčiny na Ustream *!


*Kliknite na oranžové nápisy a otvoria sa vám v novom okne

Wednesday, October 30, 2013

30. október 2013 'Čítanie z Akáše'

Z rannej správy Paramahamsa Nithyanandu, 30. október 2013

Čítanie z Akáše o štyroch silách prostredníctvom Paramahamsa Nithyanandu

Nech sa teraz Mahadeva úplne vyjadrí z priestoru naplnenia a prečíta záznamy z akáše o štyroch silách. Namah Shivaya! Namah Shivaya! Namah Shivaya!

Sila slov! Ako inštinkt prežitia telo uvoľňuje semeno, aby sa reprodukovalo a existovalo na tomto svete. Takisto vedomie uvoľňuje slová a zvuky, aby prežilo a reprodukovalo svoju existenciu. Semeno potrebuje správne prostredie, priestor prospešný na to, aby vyjadrilo vrchol svojich možností. Slová potrebujú správny priestor na to, aby vyjadrili neopísateľnú silu, ktorú majú vo svojom lone. Integrita je maternica, správna atmosféra, priaznivá prítomnosť pre slová, ktorá sa stane tehotná, odovzdá sama seba a vyjadrí vrchol svojich možností. 

Integrita, byť autentický voči svojim slovám a byť zodpovedný voči vašim slovám, ktoré hovorí vaše vedomie je prvá definícia, predbežný predpoklad pre integritu. Kedykoľvek vyslovíte slová, nech tieto slová prechádzajú cez cenzúru vašej autentickosti a zodpovednosti. Až potom vyslovte tieto slová so zodpovednosťou. Každé slovo, ktoré ste vyslovili so zodpovednosťou dosiahne zdroj garbha, pôvodnú maternicu, ktorá sa kozmicky nazýva ako “Hiranyagarbha”. Čokoľvek dosiahne Hiranyagarbha, stane sa realitou, pokiaľ to neukončíte. Stane sa to realitou, keď dosiahne zdroj tvorenia, vytvárania.

Keď slová prejdú cez autentickosť a zodpovednosť, znásobí to vaše možnosti a voľby, neobmedzí ich to. Keď sa vaše voľby rozpínajú vyslovovaním viac a viac slov bez toho, aby ste ich obmedzovali, to je integrita. Integrita znamená vyslovovať slová s autentickosťou a zodpovednosťou a rozpínať vaše voľby smerom k viac a viac možnostiam bez obmedzovania a znižovania vašich volieb a možností.

Namah Shivaya! Nech Mahadevova prítomnosť požehná všetkých z nás a celý vesmír integritou, Vaak siddhi (silou slova)!

Nech všetci z vás zažijete intenzívne prebudenie kundaliny! Nech je kundaliny energia vo vás všetkých nažive, aktívna, vyžarujúca! Namah Shivaya! 

Nech všetci z vás zažijete Mahadevovu prítomnosť! Nech je Mahadevove požehnanie s nami všetkými! 

Nech je Mahadevove požehnanie s nami všetkými! Nech všetci vyžarujeme s integritou, autentickosťou, zodpovednosťou a obohacovaním, vo večnej blaženosti, Nithyananda!  

No comments:

Post a Comment