Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z RANNÝCH SPRÁV* PARAMAHAMSA NITHYANANDU v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV *s prekladom z angličtiny do slovenčiny na Ustream *!


*Kliknite na oranžové nápisy a otvoria sa vám v novom okne

Wednesday, June 12, 2013

12. jún 2013

Z rannej správy Paramahamsa Nithyanandu, 12. jún 2013

Prosím pochopte. Chcem ešte raz zopakovať, že akýkoľvek problém môže byť vo vašom živote, môže to byť čokoľvek: môže to byť bezmocnosť kvôli vášmu zdraviu, vašim vzťahom, strach, chamtivosť, depresia, obavy, môže to byť čokoľvek - riešením je stať sa duchovným aktivistom! Aktivujte vaše duchovné kvality, vlastnosti a neustále obohacujte iných aktivovaním ich duchovným kvalít. Aktivujte svoje duchovné kvality a pomáhajte iným aktivovať ich duchovné kvality!

Pochopte hlavné otázky života cez tieto princípy. Aké sú najväčšie možné momenty bezmocnosti vo vašom živote? Možno to bude vaša smrť. Možno to budú momenty, keď budete mať chorobu. Poviem vám! Analyzujte všetky tieto možnosti so štyrmi princípmi. Pochopte všetky tieto možnosti s týmito štyrmi princípmi. Priveďte integritu s vašou smrťou. Priveďte integritu s vašou chorobou. 

Priveďte autentickosť s vašou smrťou. Keď budete mať život, nemôžete mať smrť. Ak sa chystáte zomrieť, tak nemáte život ani teraz. To je integrita so smrťou. Autentickosť... Ak máte život teraz, všetko čo príde v nasledujúcich chvíľach môže byť iba viac života. Nemôže to byť menej života! 

Rozpínajte život! Rozpínajte život! Rozpínajte život!

Ak privediete integritu, autentickosť a zodpovednosť, tak nikdy neuvidíte vo vašom živote chvíle bezmocnosti. Nikdy neuvídíte chvíle bezmocnosti vo vašom živote! Je to v podstate tak, že každá choroba začína s vaším strachom. Tam začína semienko choroby. Priveďte integritu a samotný strach zmizne. Tu je koreň, kde začína choroba. Integrita, autentickosť, zodpovednosť – tieto tri odstránia všetky chvíle bezmocnosti!

Moje každodenné Nithya satsangy nie sú ničím iným ako inšpiráciou pre vás, aby ste žili vo vašom živote integritu, autentickosť, zodpovednosť a obohacovanie. Priveďte integritu, autentickosť, zodpovednosť a obohacovanie do hĺbok vášho bytia! Neustále privádzajte tieto štyri princípy do vášho myslenia, bytia, činností, žitia.

Znova záskajte silu vašej integrity, autentickosti, zodpovednosti a obohacovania tým, že sa nevzdáte sami seba! Pokračujte v ukončeniach!

Akokeby ste počuli štyri princípy iba dnes: dnes ste iniciovaní do týchto štyroch princípov! Začnite s nimi TERAZ! Nevzdávajte sa sami seba! Nevzdávajte sa sami seba! Odo dnes priveďte integritu do vášho myslenia. Dnes ukončite všetky neukončenia, ktoré máte sami so sebou a s inými. Spomeňte si na Kalabhairavu, privolajte jeho prítomnosť. Môžete vyliečiť všetko, čo sa stalo v minulosti!

Oslavujme dnešný deň ako deň nevzdávania sa samého seba! Prijmime to ako dnešné posolstvo: ´Nevzdávam sa sám seba! Začnem znova!´ Keď nezačnete znova, tak ste sa vzdali sami seba. Dnes začnite znova! Život vám teraz prináša ďalšiu šancu. Dnes! Každý východ slnka je ďalšia šanca!

Poviem vám, že môžeme zachrániť planétu Zem!

Nevzdávajtee sa sami seba a iných! Dnes začnite znova! Vyhláste, že ukončujete celú vašu minulosť. Odo dnes začnite žiť integritu, autentickosť, zopdovednosť a obohacovanie! 

No comments:

Post a Comment