Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z RANNÝCH SPRÁV* PARAMAHAMSA NITHYANANDU v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV *s prekladom z angličtiny do slovenčiny na Ustream *!


*Kliknite na oranžové nápisy a otvoria sa vám v novom okne

Tuesday, June 25, 2013

25. jún 2013

Z rannej správy Paramahamsa Nithyanandu, 25. jún 2013

O obohacovaní

Prečo by ste mali obohacovať? Aký je správny dôvod? Obohacujte preto, lebo každý je vašou súčasťou. Či to chcete alebo nie, či to chápete alebo nie, či to prijímate alebo nie, každý, každý, každý je vašou súčasťou. Každý je súčasťou vás! 

Keď zoberiete zodpovednosť a budete obohacovať každého, koho uvidíte, poviem vám, uvidíte, že vo vašom bytí budete prekypovať osvietením, budete cítiť osvietenie. Vo vašom živote nebudú žiadne chvíle bezmocnosti.

Čo je obohacovanie? Poviem vám, že to nie je nič iné ako učenie seba samého. Nie je to nič iné ako to, že učíte sami seba. Nepočúvate to, čo si myslíte, ale počúvate to, čo hovoríte. Preto vtedy, keď budete rozprávať s inými, keď ich budete obohacovať, budete to vy, kto bude mať z toho prospech.

Osvietenie samotné sa udeje iba vtedy, keď budete obohacovať iných zo správneho dôvodu. Prosím pochopte, zo správneho dôvodu, v správnom kontexte! Úspech alebo inteligencia budú vo vás prekvitať iba vtedy, keď budete obohacovať v správnom kontexte. 

Počúvajte! Či to chápete alebo nie, každý okolo vás je vašou súčasťou. Každý, kto je súčasťou vášho života, je súčasťou vás, nielen súčasťou vášho života! Každý, kto je súčasťou vášho života, je súčasťou vás!

Pochopte, že iba vtedy, keď sa začnete hýbať, to znamená žiť, praktizovať, budete vyžarovať úspech. Nielen polovičným počúvaním. Keď budete počúvať intenzívne, tak vás moje slová posunú smerom k životu. Keď sa nebudete posúvať smerom k životu, pochopte, že nepočúvate!

Obohacovanie je jedna zo základných skúseností osvietenia. Obohacujte! Obohacujte! Obohacujte! Neustále obohacujte každého vo vašom živote a sami seba.

Iba tí, ktorí obohacujú iných, naďalej žijú osvietenie. Naďalej priťahujú túto úžasnú silu do ich vlastného bytia. Naďalej žijú ich život v najvyššom vedomí a úspechu. 

No comments:

Post a Comment