Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z RANNÝCH SPRÁV* PARAMAHAMSA NITHYANANDU v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV *s prekladom z angličtiny do slovenčiny na Ustream *!


*Kliknite na oranžové nápisy a otvoria sa vám v novom okne

Tuesday, May 28, 2013

28. máj 2013

Z rannej správy Paramahamsa Nithyanandu, 28. máj 2013

Priveďte sa cez integritu do priestoru pozitivity. Priveďte sa cez autentickosť do priestoru možností. Priveďte sa cez zodpovednosť do priestoru vodcovstva. Neustále obohacujte seba a iných s týmito troma priestormi a buďte v priestore osvietenia!

Priveďte integritu do vášho myslenia, autentickosť do vašich činností, zodpovednosť do vášho bytia, obohacovanie do vášho žitia. Nerobte žiadne kompromisy! Neupadnite do vzorca: „Je to ok!“ Nie! Toto „ok“ nie je ok! Hovorím ku každému z vás! 

Požehnaní sú tí, ktorí sa rozhodli žiť tieto štyri princípy. Žite tieto štyri princípy! Neustále pozdvihujte sami seba, aby ste mysleli s integritou. Nedovoľte vo vašom vnútri ani jedinú myšlienku bezmocnosti. Nedovoľte bezmocnosť vo vašom vnútri!

Pokým neuvidíte silu priestoru, ktorý ste vytvorili, nevzdávajte sa sami seba! Potom ako uvidíte tú silu, nevzdáte sa sami seba!



No comments:

Post a Comment