Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z RANNÝCH SPRÁV* PARAMAHAMSA NITHYANANDU v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV *s prekladom z angličtiny do slovenčiny na Ustream *!


*Kliknite na oranžové nápisy a otvoria sa vám v novom okne

Friday, May 17, 2013

17. máj 2013

Z rannej správy Paramahamsa Nithyanandu, 17. máj 2013




Osvietenie môže byť účinné riešenie, osvietenie môže byť silný proces aj pre jednoduchú bolesť hlavy, bolesť kolena. Ak budete v integrite, tak ani nedovolíte slovu ´bolesť´, aby sa opakovalo vo vašich slovách. Pochopte, dokonca aj vaša svalová pamäť opakuje slová, ktoré opakujete vo vašom vnútri. Je to neustále opakovanie slova ´bolesť, bolesť, bolesť´ vašou svalovou pamäťou, ktoré je dôvodom toho, prečo zažívate bolesť.



Keď vaša myseľ dokáže vytvárať bolesť, tak ju dokáže aj vyliečiť. S integritou aj vaše svaly prestanú opakovať slovo ´bolesť´. Automaticky z vášho jadra začne vaše bytie silnieť.



Takisto keď zoberiete zodpovednosť za vašu bolesť, vaše telo bude mocnieť, jednoducho sa bude rozpínať, aby sa dostalo za hranice bolesti. Samotná integrita môže zničiť bolesť, ktorú máte. Autentickosť môže zničiť bolesť, ktorú máte. Zodpovednosť spôsobí, že vaše telo vyzreje, rozvinie sa za hranice bolesti.



V živote neexistuje žiadne „ak, keby, ale“. Život je jednoducho absolútny. Život jednoducho je. Je to jednoduchá pravda. Život je jednoduchý, to vy ho komplikujete! 

Ak urobíte zo slova „je“ slovo „ak, keby“, tak komplikujete všetko! 



Keď položíte slovo „áno“ spolu so slovom „ja“, vtedy život JE. „Ja“ je existencia. Keď k nemu pridáte „áno“, vtedy život JE. Celý váš život nie je nič iné ako boj medzi „je“ a „ak, keby“.



Vzťah guru – žiak je ten najintegrovanejší vzťah. Jediný spôsob ako byť integrovaný s vašim guru, je obohacovať, obohacovať, obohacovať. Posilňovať každého koho vidíte rovnakou silou, ktorou vás posilnil váš guru. Iba posilňovaním iných, obohacovaním iných budete v integrite so vzťahom guru – žiak. Obohacovanie iných je jediný spôsob, akým môžete vyjadriť vďačnosť vášmu guru. 

No comments:

Post a Comment