Viac sa o týchto štyroch védických pravdách (4 tattvas), princípoch života dozviete z RANNÝCH SPRÁV* PARAMAHAMSA NITHYANANDU v priamom prenose denne od 2:30 hod. na Nithyananda TV *s prekladom z angličtiny do slovenčiny na Ustream *!


*Kliknite na oranžové nápisy a otvoria sa vám v novom okne

Thursday, February 7, 2013

7. február 2013

Z rannej správy Paramahamsa Nithyanandu, 7. február 2013

Úvod k príbehu o čerení Mliečneho oceánu

Kedysi žili ľudia podľa štyroch princípov – integrita, autentickosť, zodpovednosť, obohacovanie iných aj seba. Keď sa tieto princípy stali ich skúsenosťou, miesto na ktorom žili bolo ako Nebo, miesto Bohov. Kolektívne vedomie, ktoré sa vytvorilo, bolo ako čaša nektáru. 
Pár neautentických bytostí vstúpilo na toto miesto a chceli sa napiť z nektáru. Keďže neboli pripravení žiť podľa týchto princípov, čaša nektáru zmizla v oceáne zmätku... 

Tí, ktorí iba využívajú priestor, ale nežijú podľa uvedených princípov a tie sa preto nestanú ich skúsenosťou, sú démoni. Keď čaša nektáru zmizne, démoni sa tešia a Bohovia trpia... 

Ľudia, ktorí prídu na miesto Bohov, by mali žiť podľa štyroch princípov, aby ich to miesto požehnalo a mali z neho osoh. Keď vediete iných k tomu, aby podľa nich žili, čaša je naplnená nektárom, je nažive. Život podľa týchto princípov udržiava čašu plnú nektáru. 

Žite podľa štyroch princípov – integrita, autentickosť, zodpovednosť, obohacovanie iných aj seba. Udržiavajte čašu plnú nektáru. Nech sa tieto princípy stanú súčasťou každého, kto vstúpi do vášho priestoru.










No comments:

Post a Comment